Bocus krmivá pre hospodárske zvieratá

Predstavujeme vám týmto partnerskú značku Bocus, pod ktorou už niekoľko rokov vyrába spoločnosť Dibaq a.s. (výrobca značky Fitmin) tiež krmivá pre hospodárske zvieratá. 

blog17

V sortimente krmív značky Bocus pre chovateľov nájdete krmivá pre hospodárske zvieratá mnohých kategórií. Ponúkame chutné, zdravé a chovateľmi obľúbené krmivá pre hydinu, králiky, kone, morčatá, teľatá, ovce a kozy.

O výrobe krmív Bocus:

Spoločnosť Dibaq a.s. vyrába krmivá značky Fitmin v Helvíkoviciach pri Žamberku a značku Bocus v neďalekom Letohrade. Tradičnú výrobu krmív pre chovateľov pod značkou Bocus, ktorá bola v Letohrade založená v roku 1979, sme prevzali v roku 2019.  Zakladáme si na filozofii poctivej práce.Našim cieľom je, aby zvieratám krmivo chutilo a najmä, aby im prospievalo. Aby boli zvieratá zdravé a plné elánu.

KRMIVÁ PRE HYDINU JPEG_slepice_1000x1000

- zahŕňajú kompletné aj doplnkové krmivá pre nosnice aj pre výkrm hydiny, krmivá pre kačice, morky a prepelice. Vyrábame krmivá sypké, granulované, drvené granule aj müsli.

KRMIVÁ PRE KRÁLIKOV JPEG_kralik_1000x1000

- sú zamerané na bezproblémový príjem, podporu chovných výsledkov, rast a na ochranu zdravia. V krmivách používame bezpečná antikokcidika, na ktoré pri dlhodobom požívaní nevznikajú rezistencie.

KRMIVÁ PRE KONJPEG_kun_1000x1000

- pokrývajú požiadavky na výživu koní od žriebäťa až po dospelého koňa. Ponúkame formu granúl a müsli.

KRMIVÁ PRE OSTATNÉ ZVIERATÁ  JPEG_morce_1000x1000

- v súčasnej dobe narastá záujem o lokálne živočíšne produkty a chov malých prežúvavcov, predovšetkým kôz, preto krmivá nadobúdajú opäť na význame.


Od r. 2021 spolupracujeme s Českým zväzom chovateľov. Významní chovatelia výstavných zvierat spoločne s vývojovým tímom špecialistov Bocus vytvorili pre ČSCH ucelený rad krmív. 
V histórii značky Bocus hral významnú úlohu vlastný chov plemenných králikov. Vďaka tomu môžeme ponúknuť vysoko kvalitné krmivá pre všetky kategórie, ktoré sú overené dlhoročnou praxou.

PREJST DO E-SHOPU