Nové prémiové krmivá pre všetkých mačacích labužníkov

Uvádzame na trh inovovaný rad prémiového krmiva pre všetkých mačacích labužníkov Fitmin For Life

Nájsť suché krmivo, ktoré je kvalitné a zároveň bude vašej mačke chutiť, je zbožným prianím každého chovateľa. Na základe dlhodobých skúseností v oblasti mačacieho krmiva a v spolupráci s chovateľmi týchto labužníkov sme sa pustili do inovácií, v ktorých prepájame tradície aj nové trendy vo výžive mačiek. Výsledkom je vysoko chutný rad prémiových suchých krmív Fitmin For Life pre mačky, ktorý je k dostaniu na eshope.

HP+PPC_bannery_FFL_cat_2022_1sada_600x300

Súčasné trendy ukazujú, že majitelia mačiek už ich neberú ako obyčajných domácich miláčikov, ale začínajú sa viac zaujímať o ich zdravie a tzv well-being. Aj preto, že sa v pandémii dostali domáci miláčikovia na pomyselnom rebríčku pozornosti svojich pánov ešte o niečo vyššie. Preto prichádzame s inovovaným radom kompletného prémiového krmiva pre mačky Fitmin For Life. Tá je založená na dlhodobých a overených znalostiach z výživy, ktoré sú kombinované s novými trendmi a surovinami. Krmivá obsahujú vysoké percento živočíšneho proteínu, zvýšený podiel čerstvého mäsa a sú úplne bez kukurice a pšenice. Vybrať si teda môže naozaj každý.

Overené maškrtnými jazýčkami

„Mačka je zo svojej podstaty mäsožravec, je to vlastne taká naša zdomácnená šelma. Preto by v jej strave rozhodne nemalo chýbať mäso, ideálne čerstvé. Do našich receptúr ho pridávame aj preto, že v granuliach zaisťuje vysokú chutnosť,“ hovorí expertka na výživu značky Fitmin Adela Palacká a pokračuje: „Existujú rastlinné a živočíšne proteíny. Tie živočíšne sú zo svojej podstaty pre mačky vhodnejšie. Ich organizmus s nimi totiž vie ľahšie pracovať a sú pre nich lepším zdrojom bielkovín,“ vysvetľuje  pani Palacká rozdiel medzi dvoma druhmi proteínov. „Ak chcete svojej mačke dopriať naozaj kvalitné krmivo, vždy by ste sa mali zamerať na zastúpenie živočíšneho proteínu v krmive, ktoré by malo byť čo najvyššie. Obsahuje totiž aminokyseliny nevyhnutné pre správne fungovanie a vývoj mačacieho organizmu,“ dodáva expertka.

Pri vývoji tejto inovácie sme nechceli ponechať nič na náhodu a preto sme sa spojili s chovateľmi mačiek, ktorých zverenci pomohli chutnosť krmiva overiť. „Z praxe vieme, že chutnosť u mačacieho krmiva je úplne kľúčová. Preto sme uskutočnili päťdňový test u chovateľov, aby sme mohli doslova reagovať na mačací výber a potreby,“ hovorí obchodná a marketingová riaditeľka Dibaq Tamara Jelínková. Z testovania vyplynulo, že 100% chovateľov by krmivo odporučilo svojim známym a ďalším chovateľom. „Celkom zásadná je pre nás ale informácia, že 91 % z nich bolo nadmieru spokojných s reakciou svojich mačiek na prijímanie nového krmiva. Mačky novinku prijímali s nadšením a lepšie, alebo aspoň rovnako dobre ako svoje súčasné krmivo,“ dodáva pani Jelínková.

Fitmin - ForLife 2022_web (3 of 37)

Múdra voľba pre mačacích šampiónov

Chutnosť je zásadná, preto sme nezabudli ani na ďalšie faktory. Do všetkých šiestich druhov krmiva sú zakomponované aj prebiotiká, ktoré priaznivo ovplyvňujú črevnú mikroflóru mačiek, a tým podporujú aj ich imunitný systém a obranyschopnosť. Krmivá ďalej obsahujú aj komplex dentálnej starostlivosti preventívne pôsobiaci proti vzniku zubného kameňa. Navyše má antibakteriálny efekt na ústnu dutinu, a zamedzuje tak usadzovaniu plaku na zuboch mačky.

Fitmin - ForLife 2022_web (13 of 37)

Kvalitné menu každému podľa ľubovôle 

A aby si vybral naozaj každý, ponúkame v produktovom portfóliu tohto radu šesť druhov krmív pokrývajúcich všetky štádiá života mačky. Krmivá sú tiež dostupné v niekoľkých variantoch, či už s hovädzím, jahňacím a kuracím mäsom alebo so sleďami. Úplnou samozrejmosťou je aj zastúpenie vitamínov a minerálov vo forme chelátov alebo napríklad lososového oleja bohatého na omega-3 a 6 mastné kyseliny. Krmivá neobsahujú umelé farbivá, dochucovadlá ani geneticky modifikované suroviny. Doprajte svojim mačacím labužníkom to najlepšie pre ich zdravie aj chuťové poháriky.

PREJST DO E-SHOPU